تحصیل پزشکی در خارج

اخذ پذیرش تحصیلی و کاری در بیمارستانهای پرستاری کشور اتریش

افرادی که در رشته های مامایی یا پرستاری تحصیل کرده اند و در بخش زنان-زایمان و یا بیمارستانها کار کلینیکال کرده اند میتوانند کاندیدای اصلی این دوره ها و تحصیل پزشکی در خارج می باشند. این دوره تحصیل پزشکی در خارج یک دوره ی کوتاه مدت یا کنفرانسی هست که به نسبت نیاز در مدت زمانی بین دو هفته تا 3 ماه برگزار میشود .محتوای این دوره های تحصیل پزشکی در خارج به زبان آلمانی و انگلیسی است و پس از برگزاری دوره ویزای C برای دانشجو صادر میگردد. وقتی دانشجویی ویزای C دریافت کرد ، متاقبا ویزای D را به راحتی و بدون هیچ آزمونی جهت تحصیل پزشکی در خارج دریافت میکند . دانشجو پس از دریافت ویزای D میبایست هفته ای ۲۰ یا ۳۰ ساعت را در بخش اورژنس مشغول به کار شود . ابتدا باید مدارک تحصیلی متقاصی به همراه رزومه ی کاری و کلینیکی (حداقل ۶ماهه) به مرکز وزارت علوم در کشور اتریش فرستاده شود. برای تحصیل پزشکی در خارج و بابت بررسی واحدهای درسی و کاری هزینه ی بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ یورو توسط وزارت علوم کشور اتریش دریافت میگردد. بعد از اخذ تاییدات لازم ، مرحله اخذ پذیرش به همراه کار جهت تحصیل پزشکی در خارج انجام میگیرد .

 مرحله ویزا دانشجویی و کار 

تحصیل پزشکی در خارج
این پروسه تحت دو سری ویزا صورت میگیرد بعد از پذیرش اولیه تحت ویزای نوع C بار دوم تحت ویزای اقامتی نوع D متقاضی باید از ابتدای پروسه پذیرش به طور فشرده زبان آلمانی را شروع کند. زیرا برای حضور اول، تحت ویزای نوع C هر چه سطح زبان بالاتر باشد شانس پذیرش کاری و نهایی متقاضی بیشتر خواهد بود .حقوق دریافتی دانشجو از بیمارستان وابسته به رتبه و سطح زبان وی میباشد ، اما به طور میانگین ماهانه بین هزار و هشتصد تا دو هزار و هشتصد یورو، برای سه سال اول کاری حقوق در نظر گرفته می شود . لازم به ذکر هست که متقاضی اگر بتواند تداوم کاری خود را تا ۵ سال ادامه دهد به راحتی میتواند پس از آن برای اقامت دایم اقدام‌نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید 

02122889521

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *