تحصیل در فنلاند
تحصیل در فنلاد - تحصیل رایگان

تحصیل در فنلاند – تحصیل رایگان

گرفتن ویزای فنلاند | ویزا فنلاند | مدارک لازم ویزای فنلاند | شرایط اخذ ویزای فنلاند | روادید فنلاند | سفارت فنلاند

تحصیل در فنلاند | تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند | تحصیل دکترا در فنلاند

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی:

1. اصل پاسپورت

2. 4 قطعه عکس

3. پذیرش تحصیلی از دانشگاه

4. داشتن سپرده بانکی معادل 10000 یورو در حساب بانکی متقاضی

5. بیمه درمانی

6. اگر کل مدت اقامت شما در فنلاند کمتر از 2 سال باشد بیمه درمانی شما

بایستی تا سقف 100.000 یورو هزینه درمان را پوشش دهد

7. اگر کل مدت اقامت شما در فنلاند بیشتر از دو سال است بیمه درمانی شما

بایستی تا سقف 30.000 یورو هزینه درمانی و دارویی را پوشش دهد.

8. تکمیل فرم ویزا ی سفارت

9. کپی مدارک فقط در سایز A4

10.رزرو خوابگاه دانشجوی 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس بگیرید

02186082079 – 02186081874 – 02186085294

گرفتن ویزای فنلاند | ویزا فنلاند | مدارک لازم ویزای فنلاند | شرایط اخذ ویزای فنلاند | روادید فنلاند | سفارت فنلاند

تحصیل در فنلاند | تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند | تحصیل دکترا در فنلاند

تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل در ایرلندشمالی | تحصیل رایگان در خارج کشور | تحصیل ارزان در اروپا | با مجوز رسمی از وزارت علوم | موسسه تعالی اندیش راه دانش