تحصیل در فنلاد - تحصیل رایگان

تحصیل در فنلاند – تحصیل رایگان

گرفتن ویزای فنلاند | ویزا فنلاند | مدارک لازم ویزای فنلاند | شرایط اخذ ویزای فنلاند | روادید فنلاند | سفارت فنلاند

تحصیل در فنلاند | تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند | تحصیل دکترا در فنلاند

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی:

۱٫ اصل پاسپورت

۲٫ ۴ قطعه عکس

۳٫ پذیرش تحصیلی از دانشگاه

۴٫ داشتن سپرده بانکی معادل ۱۰۰۰۰ یورو در حساب بانکی متقاضی

۵٫ بیمه درمانی

۶٫ اگر کل مدت اقامت شما در فنلاند کمتر از ۲ سال باشد بیمه درمانی شما

بایستی تا سقف ۱۰۰٫۰۰۰ یورو هزینه درمان را پوشش دهد

۷٫ اگر کل مدت اقامت شما در فنلاند بیشتر از دو سال است بیمه درمانی شما

بایستی تا سقف ۳۰٫۰۰۰ یورو هزینه درمانی و دارویی را پوشش دهد.

۸٫ تکمیل فرم ویزا ی سفارت

۹٫ کپی مدارک فقط در سایز A4

۱۰٫رزرو خوابگاه دانشجوی 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس بگیرید

۰۲۱۸۶۰۸۲۰۷۹ – ۰۲۱۸۶۰۸۱۸۷۴ – ۰۲۱۸۶۰۸۵۲۹۴

گرفتن ویزای فنلاند | ویزا فنلاند | مدارک لازم ویزای فنلاند | شرایط اخذ ویزای فنلاند | روادید فنلاند | سفارت فنلاند

تحصیل در فنلاند | تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند | تحصیل دکترا در فنلاند

X
 تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل رایگان در فنلاند | تحصیل دکترا در اتریش | تحصیل دکترا در اروپا | اعزام دانشجو | تحصیل رایگان در خارج از کشور | تحصیل رایگان | تحصیل ارزان در اتریش
¤
تحصیل در ایتالیا | تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل رایگان در فنلاند | تحصیل در اسپانیا | تحصیل رایگان در خارج کشور