تحصیل در اتریش

گرفتن ویزای اتریش | ویزا اتریش| مدارک لازم ویزای اتریش | شرایط اخذ ویزای اتریش | روادید اتریش | سفارت اتریش

تحصیل در اتریش | تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش | تحصیل دکترا در اتریش

مدارک لازم برای اخذ ویزا اتریش :

درخواست رواديد بايد شخصا توسط خود دانشجو به سفارت اتریش در تهران ارائه شود.

سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد.

بررسی درخواست رواديد بطورمعمول 2 تا 4 ماه بطول می انجامد.

فرم درخواست ويزای دانشجویی به زبان آلمانی که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد

گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه از تاريخ درخواست رواديد ) و فتوکپی از تمام صفحات مندرج آن

شناسنامه

گذرنامه و شناسنامه همسر(در صورت داشتن همراه)

تعهد نامه مالی- مبلغ 10000 يورو به حساب خود پول گذاشته و تاييد آن را از بانک می گيرد و به سفارت ارائه می دهد

اصل و فتوکپی از پذيرش دانشگاه در اتريش

اصل و کپی مدارک تحصيلی متقاضی در ايران

گواهی عدم سوء پيشينه

نامه رزرو خوابگاه

عکس متقاضی

بیمه دانشجوی

 

wien map - تحصیل در لتریش - ویزای اتریش

گرفتن ویزای اتریش | ویزا اتریش| مدارک لازم ویزای اتریش | شرایط اخذ ویزای اتریش | روادید اتریش | سفارت اتریش

تحصیل در اتریش | تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش | تحصیل دکترا در اتریش

تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل در ایرلندشمالی | تحصیل رایگان در خارج کشور | تحصیل ارزان در اروپا | با مجوز رسمی از وزارت علوم | موسسه تعالی اندیش راه دانش