گرفتن ویزای اتریش | ویزا اتریش| مدارک لازم ویزای اتریش | شرایط اخذ ویزای اتریش | روادید اتریش | سفارت اتریش

تحصیل در اتریش | تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش | تحصیل دکترا در اتریش

مدارک لازم برای اخذ ویزا اتریش :

درخواست روادید باید شخصا توسط خود دانشجو به سفارت اتریش در تهران ارائه شود.

سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد.

بررسی درخواست روادید بطورمعمول ۲ تا ۴ ماه بطول می انجامد.

فرم درخواست ویزای دانشجویی به زبان آلمانی که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گردیده باشد

گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل ۶ ماه از تاریخ درخواست روادید ) و فتوکپی از تمام صفحات مندرج آن

شناسنامه

گذرنامه و شناسنامه همسر(در صورت داشتن همراه)

تعهد نامه مالی- مبلغ ۱۰۰۰۰ یورو به حساب خود پول گذاشته و تایید آن را از بانک می گیرد و به سفارت ارائه می دهد

اصل و فتوکپی از پذیرش دانشگاه در اتریش

اصل و کپی مدارک تحصیلی متقاضی در ایران

گواهی عدم سوء پیشینه

نامه رزرو خوابگاه

عکس متقاضی

بیمه دانشجوی

 

wien map - تحصیل در لتریش - ویزای اتریش

گرفتن ویزای اتریش | ویزا اتریش| مدارک لازم ویزای اتریش | شرایط اخذ ویزای اتریش | روادید اتریش | سفارت اتریش

تحصیل در اتریش | تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش | تحصیل دکترا در اتریش

X
 تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل رایگان در فنلاند | تحصیل دکترا در اتریش | تحصیل دکترا در اروپا | اعزام دانشجو | تحصیل رایگان در خارج از کشور | تحصیل رایگان | تحصیل ارزان در اتریش
¤
تحصیل در ایتالیا | تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل رایگان در فنلاند | تحصیل در اسپانیا | تحصیل رایگان در خارج کشور