تحصیل در اتریش

گرفتن ویزای اتریش | ویزا اتریش| مدارک لازم ویزای اتریش | شرایط اخذ ویزای اتریش | روادید اتریش | سفارت اتریش

تحصیل در اتریش | تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش | تحصیل دکترا در اتریش

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاههای اتریش :

1- گواهی اشتغال به تحصیل در همان مقطعی که قصد گرفتن پذیرش دارید یا کارنامه قبولی در کنکور همان مقطع در سال جاری

2- ترجمه اصل مدارک دانشگاهی به همراه ریز نمرات آنها ( در صورتی که مشغول به تحصیل هستید ریز نمرات این مقطع تحصیلی هم لازم است )

3- ترجمه اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات

4- یک برگ فتوکپی یا اسکن از صفحه اول پاسپورت

5- در هر مقطع تحصیلی که هستید کل مدارک و سابقه تحصیلی از دبیرستان به بالا نیاز میباشد

در نهایت به تایید رسیدن مدارک در سفارت اتریش

 

گرفتن ویزای اتریش | ویزا اتریش| مدارک لازم ویزای اتریش | شرایط اخذ ویزای اتریش | روادید اتریش | سفارت اتریش

تحصیل در اتریش | تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش | تحصیل دکترا در اتریش

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل در ایرلندشمالی | تحصیل رایگان در خارج کشور | تحصیل ارزان در اروپا | با مجوز رسمی از وزارت علوم | موسسه تعالی اندیش راه دانش