تحصیل در اروپا

مدارک لازم برای ویزا 

در مقطع دکترا 

مدارک لازم برای صدور ویزا در سفارت اسپانیا

اصل پذیرش دانشجو از دانشگاه

پرینت بانکی 3 ماهه 30 تا 60 میلیونی

بیمه دانشجویی

رزرو هتل

گواهی سلامت از پزشک

ارایه مدرک زبان 

با ارائه یک سند ملکی و یا یک مجوز فعالیت کاری در ایران سفارت اسپانیا رغبت بیشتری جهت صدور ویزا به متقاضی دارد

افراد متاهل در صورتی که ابتدا متقاضی اصلی به سفارت مراجعه نماید جهت ویزا

و پس از دریافت ویزا برای خانواده خود درخواست ویزا نماید شانس ویزا گرفتن فرد متقاضی به 100% می رسد

 

———————————————————————————–

 تحصیل در فنلاند - تحصیل در اسپانیا

مدارک لازم برای صدور ویزا در سفارت اتریش


درخواست رواديد بايد شخصا توسط خود دانشجو  به سفارت اتریش در تهران ارائه شود.

سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد.

بررسی درخواست رواديد بطورمعمول 2 تا 4 ماه بطول می انجامد.

فرم درخواست ويزای دانشجویی به زبان آلمانی که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد

گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه از تاريخ درخواست رواديد ) و فتوکپی از تمام صفحات مندرج آن

شناسنامه 

گذرنامه و شناسنامه همسر(در صورت داشتن همراه)

تعهد نامه مالی- مبلغ 10000 يورو به حساب خود پول گذاشته و تاييد آن را از بانک می گيرد و به سفارت ارائه می دهد

اصل و فتوکپی از پذيرش دانشگاه در اتريش

اصل و کپی مدارک تحصيلی متقاضی در ايران

گواهی عدم سوء پيشينه

نامه رزرو خوابگاه

عکس متقاضی

بیمه دانشجوی

تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل در ایرلندشمالی | تحصیل رایگان در خارج کشور | تحصیل ارزان در اروپا | با مجوز رسمی از وزارت علوم | موسسه تعالی اندیش راه دانش