مدارک لازم برای ویزا 

در مقطع دکترا 

مدارک لازم برای صدور ویزا در سفارت اسپانیا

اصل پذیرش دانشجو از دانشگاه

پرینت بانکی ۳ ماهه ۳۰ تا ۶۰ میلیونی

بیمه دانشجویی

رزرو هتل

گواهی سلامت از پزشک

ارایه مدرک زبان 

با ارائه یک سند ملکی و یا یک مجوز فعالیت کاری در ایران سفارت اسپانیا رغبت بیشتری جهت صدور ویزا به متقاضی دارد

افراد متاهل در صورتی که ابتدا متقاضی اصلی به سفارت مراجعه نماید جهت ویزا

و پس از دریافت ویزا برای خانواده خود درخواست ویزا نماید شانس ویزا گرفتن فرد متقاضی به ۱۰۰% می رسد

 

———————————————————————————–

 تحصیل در فنلاند - تحصیل در اسپانیا

مدارک لازم برای صدور ویزا در سفارت اتریش


درخواست روادید باید شخصا توسط خود دانشجو  به سفارت اتریش در تهران ارائه شود.

سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد.

بررسی درخواست روادید بطورمعمول ۲ تا ۴ ماه بطول می انجامد.

فرم درخواست ویزای دانشجویی به زبان آلمانی که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گردیده باشد

گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل ۶ ماه از تاریخ درخواست روادید ) و فتوکپی از تمام صفحات مندرج آن

شناسنامه 

گذرنامه و شناسنامه همسر(در صورت داشتن همراه)

تعهد نامه مالی- مبلغ ۱۰۰۰۰ یورو به حساب خود پول گذاشته و تایید آن را از بانک می گیرد و به سفارت ارائه می دهد

اصل و فتوکپی از پذیرش دانشگاه در اتریش

اصل و کپی مدارک تحصیلی متقاضی در ایران

گواهی عدم سوء پیشینه

نامه رزرو خوابگاه

عکس متقاضی

بیمه دانشجوی

X

 تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل رایگان در فنلاند | تحصیل دکترا در اتریش | تحصیل دکترا در اروپا | اعزام دانشجو | تحصیل رایگان در خارج از کشور | تحصیل رایگان | تحصیل ارزان در اتریش

تماس  ۰۲۱۸۶۰۸۲۰۷۹

¤
تحصیل در ایتالیا | تحصیل در اتریش | تحصیل در فنلاند | تحصیل رایگان در فنلاند | تحصیل در اسپانیا | تحصیل رایگان در خارج کشور