شرایط و نحوه اخذ پذیرش تحصیلی از اتریش

در ابتدا باید توجه داشته باشید که مهلت تقاضانامه تحصیلی برای ترم زمستانی اول سپتامبر و برای ترم تابستانی اول فوریه است و تمامی مدارک مورد نیاز باید تا این تاریخ به دانشگاه رسیده باشد. این تاریخ ها غیرقابل تمدید هستند. با توجه به اینکه مراحل بررسی پرونده های داوطلبان به زمان زیادی احتیاج دارد، توصیه می شود که داوطلبان مدارک خود را هر چه زودتر به دانشگاه ارایه کنند. رشته های تحصیلی ای که احتیاج به آزمون ورودی دارند (دانشگاه های پزشکی، دانشگاه و دانشکده های هنر): مهلت تقاضای شرکت در آزمون ورودی برخی رشته ها تا ۶ ماه پیش از آغاز ترم تحصیلی می باشد. پس بسیار مهم است که داوطلب در فرصت کافی به آماده کردن مدارک مورد نیاز اقدام کند.

شرایط و نحوه ی اخذ پذیرش تحصیلی اتریش

مهمترین شرط در گرفتن پذیرش از دانشگاه های اتریش قبولی در همان رشته در یکی از دانشگاه های ایران و داشتن گواهی اشتغال به تحصیل است. این مسئله اصلی ترین شرط برای گرفتن پذیرش است. در واقع دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور ایران را به منزله امتیاز اصلی دادن پذیرش تحصیلی می دانند و پس از آن معدل و نمرات شخص مورد بررسی قرار می گیرد. نداشتن گواهی اشتغال به تحصیل در ترم جاری در رشته مورد درخواست در ایران به منزله نگرفتن پذیرش می باشد. معمولا بین ۴ هفته تا ۶ هفته طول می کشد تا دانشگاه پس از دریافت مدارک نتیجه را با پست ارسال کنند.

در مورد رشته های هنر, قبولی در آزمون عملی ورودی نیاز است. و تا قبل از شرکت در آزمون هیچ پذیرشی ( اعم از رسمی و غیر رسمی) به دانشجو داده نمیشود. حضور فرد در آزمون الزامی است ( فرستادن نمونه کار کافی نمیباشد).تاریخ برگزاری آزمونهای عملی هر ترم در وب سایت دانشگاه اعلام میشود. برای ورود به اتریش جهت شرکت در آزمون ورودی نیاز به دعوتنامه نمی باشید. فقط کافی است برگ داوطلبان شرکت در آزمون ورودی را پر کرده برای دانشگاه ارسال نمایید. برگ تایید دانشگاه دال بر شرکت شما در آزمون ورودی که همراه با تاریخ برگذاری آزمون است برای شما حکم دعوتنامه را دارد و سفارت اتریش در ایران به انزمام این برگه به شما ویزای ورود جهت شرکت در آزمون ورودی را ابلاغ می نماید.

 

چه مدارکی برای پذیرش لازم است؟

  • فرم پرشده تقاضای پزیرش از دانشگاه مورد علاقه.
  • داشتن گذرنامه معتبر مسافرتی.
  • ترجمه رسمی ديپلم با تاًیید طرف دادگستری ، وزارت امور خارجه و سفارت اتریش در ایران.
  • گواهی گذراندن زبان آلمانی در صورت دارا بودن آن (الزامی نیست اما میتواند مفید باشد) با تاًیید سفارت اتریش در ایران.
  • ۲ قطعه عکس رنگی پاسپورتی.
  • کپی ترجمه رسمی شناسنامه با تاًیید دادگستری ، وزارت امور خارجه و سفارت اتریش در ایران.
  • گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاهی در رشته مو رد تقاضای پذیرش با تاًییددادگستری ، وزارت امور خارجه و سفارت اتریش در ایران که لازم به تذکر است که این گواهی اشتغال به تحصیل به دفعات درخواست می شود.
  • ریز نمرات دروس پاس شده در دانشگاه در ایران تاًیید شده ازدادگستری و وزارت امور خارجه و سفارت اتریش در ایران.
  • ترجمه گواهی عدم سوء پيشينه با تاًیید دادگستری، وزارت امور خارجه و سفارت اتریش در ایران.

شرایط و نحوه ی اخذ پذیرش تحصیلی اتریش

چه کسی می تواند درخواست پذیرش بدهد؟

  • همه کسانی که واجد شرایط تحصیل در رشته و مقطع مربوطه در کشور مبدا هستند، به طور مثال ، دارندگان دیپلم دبیرستان و از همه مهمتر اشتغال به تحصیل دانشگاهی* در کشور ایران در همان رشته و مقطعی که تقاضای پذیرش از دانشگاههای اتریش میشود.
  • دارا بودن شرا یط اعطای ویزا از سوی دولت اتریش.
  • فرستادن کلیه مدارک لازم ترجمه و تاًیید شده دادگستری، وزارت امور خارجه و سفارت اتریش در ایران.
  • اجازه خروج از کشور ایران.

 

تحصیل رایگان در مقطع کارشناسی

کشور اتریش نیز همانند اکثر کشورهای دنیا از دانشگاه های دولتی و خصوصی تشکیل می شود که تحصیل رایگان فقط در دانشگاه های دولتی امکان پذیز می باشد. دانشگا های دولتی اتریش بر خلاف بسیاری از کشور ها اجازه تحصیل دانشجویان بین المللی را به طور رایگان می دهند.

دانشجویان ایرانی به منظور تحصیل در اتریش (رایگان) در مقطع کارشناسی در اتریش  می بایست مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم و هچنین گواهی اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه های ایران را برای اخذ پذیرش در دانشگاه مورد نظر ارسال نماییند

 

 تحصیل رایگان در اتریش فوق لیسانس

دانشجویانی که قصد تحصیل رایگان در مقطع کارشناسی ارشد  در یک از دانشگاه های اتریش را دارند می توانند با ارسال ترجمه شده مدارک خود(کارشناسی و دیپلم) به زبان آلمانی به اخذ پذیرش در دانشگاه مورد نظر اقدام نماییند.

لازم به ذکر است زبان تدریس در دانشگاه های اتریش آلمانی می باشد ولی برای اخذ پذیرش نیازی به ارائه مدرک زبان نمی باشد

 

تحصیل  در اتریش در مقطع دکترا به صورت رایگان

همانطور که می دانید تحصیل در مقطع دکترا در آلمان و اتریش به صورت رایگان است و حتی تحصیل در این مقطع با دریافت حقوق از دانشگاه سابقه کاری می باشد. شرط اخذ پذیرش از دانشگاههای اتریش در مقطع دکترا داشتن مدرک کارشناسی ارشد است البته  امکان پذیرش فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد برای کارشناسی ارشد مجدد طبق نظر دانشگاه وجود دارد. برای درخواست پذیرش مقطع دکترا در اتریش می بایست تأیید استاد راهنما را از دانشگاه مقصد داشته باشد. دکتری در اتریش به زبان انگلیسی مقدور است. که نیازی به گذراندن دوره زبان آلمانی نیست.

در حال حاضر امکان تحصیل پزشکان ایرانی در مقطع دکترا در اتریش وجود دارد. همانطور که می دانید پزشکان ایرانی برای ادامه تحصیل و یا کار در اتریش می بایست مدرک پزشکی خود را تأیید نمایند که تأیید مدرک پزشکی با قبولی امتحان معادلسازی در اتریش امکانپذیر است. با توجه برای قبولی در امتحان معادلسازی می بایست تسلط به زبان آلمانی محرز باشد می توان برای گذراندن دوره زبان آلمانی در اتریش و آمادگی برای شرکت در آزمون معادلسازی پذیرش پزشکان برای دکترای رشته هایی همچون داروسازی و تغذیه انجام شود و یا در سنین پایین ثبت نام در کالج زبانی آلمانی انجام پذیرد.

شرایط و نحوه ی اخذ پذیرش تحصیلی اتریش

پس اگر شما به دنبال فرصتی برای تحصیل در کشور اتریش هستید و می خواهید بورسیه اتریش را کسب کنید، با مشاورین مجرب و متعهد موسسه تعالی اندیش راه دانش تماس بگیرید. این مشاورین تمامی اطلاعات لازم برای دریافت وقت سفارت اتریش، اخذ بورسیه تحصیلی، اقامت، ویزا و بقیه شرایط زندگی در این کشور به شما می دهند. در این صورت در هنگام ورود به این کشور هیچ گونه مشکلی نخواهید داشت و  با دردسر روبرو نخواهید شد.

 

شرایط و نحوه اخذ پذیرش تحصیلی از اتریش
۵ امتیاز از ۱ رای

ارسال یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.