فرم درخواست ویزای دانشجویی اتریش

دولت اتریش که در طول عمر خود سعی کرده اقتصاد آلمان را سرلوحه اقتصاد جامع خود قرار دهد و آسایش و رفاه کشورهایی نظیر سوئیس را سرلوحه کار خویش قرار داده، می تواند مقصدی مناسب برای افراد متقاضی ادامه تحصیل در اتریش و اروپا و همچنین اقامتگاه مناسبی جهت بنا نهادن شرایط ادامه زندگی برای افراد با شرایط متفاوت می باشد. هرچند اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد. اخذ ویزای اتریش برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. ویزا اتریش انواع مختلفی دارد، ویزای توریستی اتریش، ویزای دانشجویی یا تحصیلی اتریش، ویزای کار اتریش هر کدام با توجه به هر نوع ویزا که می خواهید مورد نیاز است. با موسسه تعالی اندیش راه دانش همراه باشید با بررسی نحوه درخواست ویزای دانشجویی اتریش و فرم درخواست ویزای دانشجویی اتریش

دانلود فرم ویزای تحیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش

اصلی ترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت اتریش، اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اتریش است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در اتریش برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اتریش نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است.

دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.

دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش برای آموختن زبان آلمانی و در اکثرموارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

دانلود فرم ویزای تحیلی اتریش

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کشور اتریش

  • تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی به صورت کامل. برای دانلود این فرم کلیک کنید
  • ارائه اصل گذرنامه معتبر ( داشتن حداقل 6 ماه اعتبار )
  • ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی
  • ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی و گذرنامه همسر در صورت متاهل بودن.
  • ترجمه ی آلمانی شناسنامه با تاییدیه وزارت امور خارجه و تائید سفارت اتریش.
  • عکس رنگی پاسپورت به اندازه ی 5*3 در 5*4
  • ارائه تعهدنامه ی مالی توسط متقاضی تحصیل در اتریش ( باز کردن حساب ارزی به مبلغ 10000یورو و حساب ریالی به نام شخص متقاضی. افراد تا 24 سال مبلغ 5000 یورو و افراد بالای 24 سال مبلغ 10000یورو باید حساب ارزی داشته باشند.)، تعهدنامه ی مالی باید به سفارت اتریش ارائه گردد. منبع مالی پولی که به حساب فرد واریز شده است، باید برای سفارت مشخص شده باشد.
  • ارائه فیش حقوقی، تائیدیه حقوقی، قرارداد کار، تائیدیه بیمه بازنشستگی و یا سایر بیمه ها.
  • ارائه مدارکی مبنی بر اینکه فرد دارای سرمایه کافی برای خروج از کشوراست و امکان تحصیل در کشور اتریش را دارد.
  • ارئه گواهی پذیرش و یا دریافت درخواست پذیرش از طرف یک دانشگاه در کشور اتریش.
  • ارائه گواهی عدم سوپیشینه از طرف فرد متقاضی
  • ارائه ترجمه آلمانی گواهی عدم سوپیشینه با تاییدیه وزارت امور خارجه و تاییدیه از سفارت اتریش.
  • ارائه قرارداد اجاره محل سکونت فرد متقاضی در اتریش و همچنین ارائه تاییدیه واریز پول ، به خوابگاه ، به نام شخص متقاضی.
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی فرد متقاضی

تمامی مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصلی اتریش که در بالا ذکر شد جهت ارائه به سفارت اتریش، باید به زبان آلمانی ترجمه شود.

نکته 1: اگر متقاضی از طرف فردی در کشور ایران، حمایت مالی می شود، باید تمامی مدارکی که در بالا ذکر شد، از طرف فرد اسپانسر، به سفارت اتریش ارائه شود.

نکته2: اگر فرد متقاضی تحصیل، دعوت کننده ای در کشور اتریش دارد، باید مدارک زیر را ارائه دهد:

  • ارائه معرفی نامه
  • ارائه اجاره نامه یا کپی سند منزل
  • ارائه دادن قرارداد کار

دانلود فرم ویزای تحیلی اتریش

با توجه به امکاناتی که در باب مشاوره ویزای دانشجویی اتریش وجود دارد می توانید جهت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات مفید و دقیق در باب ویزای دانشجویی اتریش صفحات مختلف این سایت را مطالعه نموده و به شما توصیه می کنیم قبل از پرداخت هزینه های گزاف حتما مشاوره اخذ نمایید. موسسه تعالی اندیش راه دانش با توجه به وجود کارشناسان متخصص می تواند مشاوره ای بسیار مفید برای شما متقاضیان عزیز ارائه دهد. در صورت نیاز به مشاوره در باب مهاجرت به اتریش و تحصیل در اتریش می توانید با دفتر ما تماس حاصل بفرمایید.

ارسال یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.