تحصیل در اتریش

تحصیل در مقطع دکترا در اتریش

طول دوره تحصیل در اتریش در مقطع دکترا ۳ تا ۵ سال می باشد که زبان تحصیل در اتریش هم به آلمانی است و هم به زبان انگلیسی است. در طول تحصیل در اتریش دانشجو از بیمه تحصیلی برخوردار بوده به طور میانگین هزینه یکسال زندگی در کشور اتریش ۷۰۰۰ یورو می باشدکه امکان گرفتن خوابگاه در کشور اتریش وجود دارد که ودیعه این خوابگاه ها ۸۰۰ تا ۹۵۰یورو و اجاره ماهیانه از ۲۵۰تا ۴۵۰ یورو در ماه می باشد. لازم به ذکر است جهت دریافت ویزا جهت تحصیل در اتریش بهتر است متقاضی در زمان مراجعه به سفارت برگه رزرو خوابگاه را ارائه نماید. امکان کار قانونی دانشجویی ۲۰ ساعت در هفته وجود دارد هر چند که در مقطع دکترا دانشجویان می توانند با ارائه توانایی های تحصیلی علمی خود از طرف اساتید کمک هزینه تحصیل در اتریش را نیز دریافت نمایند شرط معدل در کشور اتریش جهت اخذ پذیرش وجود ندارد و حداقل معدل ۱۵ می تواند تاثیر گزار باشد.

تحصیل در اتریش در مقطع دکتراتحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش

طول دوره تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد در کشور اتریش ۲ سال می باشد که زبان تحصیل هم به زبان آلمانی است و هم به زبان انگلیسی بنا بر رشته تحصیلی دانشجو متفاوت است زمان شروع تحصیل از مهر ماه و اسفند ماه هر سال می باشد در طول تحصیل در اتریش دانشجو از بیمه تحصیلی برخوردار بوده و هزینه دوره زبان ۱۰۰۰ یورو می باشد. به طور میانگین هزینه یکسال زندگی در کشور اتریش ۷۰۰۰ یورو می باشد امکان گرفتن خوابگاه در کشور اتریش وجود دارد که ودیعه این خوابگاه ها ۸۰۰ تا ۹۵۰ یورو و اجاره ماهیانه از ۲۵۰ تا ۴۵۰ یورو در ماه می باشد لازم به ذکر است جهت دریافت ویزا برای تحصیل در اتریش بهتر است متقاضی در زمان مراجعه به سفارت برگه رزرو خوابگاه را ارائه نماید. امکان کار قانونی دانشجویی ۲۰ ساعت در هفته وجود دارد شرط معدل در کشور اتریش جهت اخذ پذیرش وجود ندارد.

تماس با تعالی اندیش راه دانشتحصیل در مقطع کارشناسی در اتریش

طول دوره تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی در کشور اتریش ۳ تا ۴ سال می باشد همچنین زبان تحصیل هم به زبان آلمانی است زمان شروع تحصیل در اتریش از مهر ماه و اسفند ماه هر سال می باشد در طول تحصیل در اتریش دانشجو از بیمه تحصیلی برخوردار بوده و هزینه دوره زبان ۱۰۰۰ یورو می باشد. به طور میانگین هزینه یکسال زندگی در کشور اتریش ۷۰۰۰ یورو می باشد امکان گرفتن خوابگاه در کشور اتریش وجود دارد که ودیعه این خوابگاه ها ۸۰۰ تا ۹۵۰یورو و اجاره ماهیانه از ۲۵۰ تا ۴۵۰ یورو در ماه می باشد لازم به ذکر است جهت دریافت ویزا برای تحصیل در اتریش بهتر است متقاضی در زمان مراجعه به سفارت برگه رزرو خوابگاه را ارائه نماید. امکان کار قانونی دانشجویی ۱۰ ساعت در هفته وجود دارد شرط معدل در کشور اتریش جهت اخذ پذیرش وجود ندارد.

تماس با تعالی اندیش راه دانش